ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد

رسانه صهیونیست: ۶۱ درصد قربانیان غزه، غیرنظامی هستند

رسانه صهیونیست: ۶۱ درصد قربانیان غزه، غیرنظامی هستند برخلاف ادعا‌های مقامات رژیم صهیونیستی مبنی بر هدف قرار دادن مواضع حماس، یک رسانه عبری زبان به کشته شدن بی‌سابقه غیرنظامیان در نوار غزه اذعان کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 10
کد خبر: ۲۱۷۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه «هاآرتص» با استناد به نتایج یک تحقیق اعلام کرد: حملات هوایی که اسرائیل در نوار غزه به راه انداخته است، کورکورانه‌ترین حمله از نظر تلفات غیرنظامی در سال‌های اخیر است.

این رسانه نوشته است: میزان مرگ و میر غیرنظامیان در غزه بیشتر از همه درگیری‌هایی است که در قرن بیستم رخ داده است.

در این مطالعه که توسط «یاگیل لوی»، استاد جامعه شناسی صهیونیست انجام شده، قتل عام غیرنظامیان در نوار غزه «بی‌سابقه» ارزیابی شده است.

لوی در این باره می‌گوید: نسبت تلفات غیرنظامیان به ۶۱ درصد افزایش یافته است و بسیار بالاتر از میانگین تلفات در تمام درگیری‌های سال‌های گذشته است که در سراسر جهان رخ داده است.

مقاومت فلسطین به رهبری جنبش حماس، هفتم اکتبر (۱۵ مهر) عملیات منحصر بفردی را با حمله به شهرک‌های صهیونیست‌نشین منطقه «غلاف غزه» انجام داد و ده‌ها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانه‌ای» ادعایی آن ارزیابی می‌کنند. این عملیات باعث آغاز تجاوزات وحشیانه ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه شد و این تجاوزات از هفتم اکتبر تا ۲۴ نوامبر (سوم آذر) ادامه داشت و پس از یک وقفه یک هفته‌ای جمعه اول دسامبر بار دیگر از سر گرفته شد.

دکتر «اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت غزه عصر شنبه در شصت و چهارمین روز تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه اعلام کرد: شمار شهدای تجاوزات نوار غزه از هفتم اکتبر تاکنون به ۱۷ هزار و ۷۰۰ تن رسیده است.

وی همچنین از افزایش شمار مجروحان به ۴۸ هزار و ۷۸۰ تن خبر داد.

القدره همچنین اعلام کرده بود که ۷۰ درصد قربانیان جنایات در غزه غیرنظامیان و به ویژه زنان و کودکان هستند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار